Voordelig Lampen Kopen Online Bij De Industriele Lamp Expert!

fonQ.nl

hanglamp-antiek-zilver-vintageSinds een aantal jaren is lampen-expert.nl online op de markt met een groot assortiment aan lampen. Zij blinken uit in hun professionele klantenservice en de snelle levering van een bestelling. Lampen-expert heeft voor ieder interieur een mooie lamp. Of je nu een strakke, moderne inrichting hebt of juist de landelijke stijl meer waardeert. Bij lampenexpert zul je altijd een lamp naar je zin vinden.

Actueel assortiment lampen

Wekelijks wordt het assortiment uitgebreid met weer de nieuwste lampen. Er is een ruime keus in zowel binnen- als buitenverlichting op het gebied van industrielampen.

Binnenlampen assortimen

Lampen in de landelijke en industriële stijl zijn het stokpaardje van deze webshop. Er is een grote keus in;

  • Industriële wandlampen
  • Retro vloerlampen
  • Plafond- en scheepslampen
  • Fabriekslampen en alle mogelijke landelijke lampen

De landelijke stijl

De landelijke stijl heeft kenmerken als robuust en het plattelandsleven. Accessoires hebben een functie in dit interieur. Het is een no-nonsens inrichting waar je heerlijk in een grote leren bank kan ploffen. Lampen-expert heeft stoere wandlampen in de industriële stijl die perfect bij dit interieur passen. Het zijn wandlampen die energiezuinig zijn en zelfs kunnen worden voorzien van een led-lamp. Deze wandlampen kunnen ook prima buiten toegepast worden. Een unieke lamp waar je veel plezier aan zult beleven.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft lampen-expert scherpe aanbiedingen. Deze staan dan uiteraard in de webshop en je kunt op een simpele manier snel in het bezit zijn van zo’n koopje. Ook wanneer je een lamp met korting koopt, heb je deze wanneer je voor 14.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Nostalgie

Met een industriele lamp aangeschaft bij lampen-expert.nl. haal je echte nostalgie in huis. De vintage lampen geven een landelijke look die in jou industrieel of landelijk interieur helemaal tot zijn recht zal komen. Robuust en stoer zijn de kernwoorden van deze verlichting.

Modern interieur

Heb je een strak, modern interieur dan is het juist fantastisch om daar een aantal vintage accessoires aan toe te voegen. Een strakke eettafel zal heel anders ogen als er een robuuste, roestige fabriekslamp boven hangt.
Ook een mooi voorbeeld en heel toepasbaar voor een modern interieur is de koperen industriële hanglamp “Parabool”. Deze strakke lamp die een kap heeft die afgeleid is van de propellerkappen van een vliegtuig uit de dertiger jaren heeft een prachtige, glanzende uitstraling die boven de eettafel een ware eye-catcher zal zijn. Deze lampen zijn juist in een strakke inrichting met veel zwart een uniek accessoire en lichtpunt.
Kijk voor nog meer inspiratie op de website.

Fifties Store - Vintage Style for Modern People

Industriele-Hanglamp

Tower Living Venetie bij Yels.nl